rabarber

Forår-sommer


 Forretter

Håndpillede søkogte rejer med hvide asparges og sauce Hollandaise

Røget laks med rygeostecreme, asparges og radisser

Okse Carpaccio med høvlet parmesan, rucola og bagte cherrytomater

Charcuteri – udvalg af pølser, pateer og hjemmerørte pesto

Hovedretter

Kalvemedaillon i citrontimian med sæsonens garniture, Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce

Perlehøne farseret med mascarpone og tomatpesto Hertil perlebygrisotto

Sæsonens hvide fisk med grillet porre, spinat og muslingesauce med safran

Desserter

Ostetallerken 

Jordbær fra  marineret i hyldeblomst, hertil hvid chokoladecreme

Gateau Marcel med vanilleis

Braisseret rabarber med hvid chokolade og filodej

hyldeblomst

Sommer – sensommer


 Forretter

 Stegte kammuslinger med blomkålscreme og friskbælgede ærter

 Laksetartar med aspargesråkost og vinaigrette

 Hjemmelavede tarteletter med hummer og skaldyr

 Charcuteri – udvalg af pølser, pateer og hjemmerørte pesto

  Hovedretter

Lys frikassé med unghane, asparges og nye kartofler

Grillet laks med hollandaisecreme hertil kartoffelsalat med rygeost

 Rosastegt kalvefilet med sæsonens grønt og rødvinssauce

Desserter

 Ostetallerken 

Koldskåls-créme brûlée med hvid chokolade, kammerjunke-crumble og danske jordbær

 Sensommerbær i champagne med chantillycreme

Blommeclafoutis med armagnac

 


 3 retter 399,-
4 retter 475,-
5 retter 545,-

 Friskbagt brød, smør, te og kaffe er inkluderet i prisen. Inkluderet er også smuk opdækning på aflange borde. Særlige blomsterdekorationer og opdækning på store runde borde koster ekstra. Minimum 15 kuverter. For eksklusivitet på restauranten betales for minimum 30 kuverter.

Efterår – vinter


– under udarbejdelse. Men ring gerne for en snak om hvad du kunne tænke dig.


JULEFROKOST 

 

Menu

Modnede julesild og hvide sild.
Rimmet Laks m/Rygeostecreme
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Æg & rejer
Hønsesalat med svampe, tomat og sprød bacon
Lun hjemmelavet juleposteg med svampe og bacon
Gode hjemmelavede frikadeller med surt
Flæskesteg med sprød svær og julerødkål a la Pibemølle
Æbleflæsk
To gode oste med hjemmesylt,rugtviel samt tapanade
Ris a la mande med kirsebærsauce

Kaffe og te

Pr kuvert 255,-

Hertil krydderfedt, smør, hjemmebagt pibemøllebrød og kiks
(min. 15 kuv.)

Tilvalg + 25,- pr. stk.

Røget ål m/røræg
Mørbradbøf af gris med bløde løg