Menu – selskaber ud af huset

rabarber

Forår – sommer


Forretter

Håndpillede søkogte rejer med hvide asparges og sauce Hollandaise

Røget laks med rygeostecreme, asparges og radisser

Okse Carpaccio med høvlet parmesan, rucola og bagte cherrytomater

Charcuterie – udvalg af pølser, pateer og hjemmerørte pesto

Hovedretter

Kalvemedaillon i citrontimian med sæsonens garniture, Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce

Perlehøne farseret med mascarpone og tomatpesto Hertil perlebygrisotto

Sæsonens hvide fisk med grillet porre, spinat og muslingesauce med safran

Desserter

Ostetallerken  Udvalg af Danske & Franske modne Oste

Jordbær  marineret i hyldeblomst, hertil hvid chokoladecreme

Gateau Marcel med vanilleis

Braisseret rabarber med hvid chokolade og filodej

 

hyldeblomst

Sommer – sensommer


Forretter

 Stegte kammuslinger med blomkålscreme og friskbælgede ærter

 Laksetartar med asparges-råkost og vinaigrette

 Hjemmelavede tarteletter med hummer og skaldyr

 Charcuterie – udvalg af pølser, pateer og hjemmerørte pesto

 Hovedretter

Lys frikassé med unghane, asparges og nye kartofler

Grillet laks med hollandaisecreme og kartoffelsalat med rygeost

 Rosastegt kalvefilet med sæsonens grønt og rødvinssauce

Desserter

Koldskåls-créme brûlée med hvid chokolade,  kammerjunke-crumble og danske jordbær

 Sensommerbær i champagne med Creme Chantilly

Blommeclafoutis med armagnac

 Ostetallerken – udvalg af Danske & Franske modne Oste

 Efterår – vinter


 Forretter

Carpaccio af dansk kalv med marineret grillet artiskok og parmesan

Grillet medaillon af tun med bagte cherrytomater

Dampet torsk med rodfrugtsaute og let sauce

 Charcuterie – udvalg af pølser, pateer og hjemmerørte pesto

Hovedretter

Langtidsbraisseret kalv med bagte rodfrugter, kartoffelterrine og timiansauce

Andebryst med Karl Johan-svampe, bagte æbler og hindbær-vinaigrette

Krondyr med østershatte, Pommes Anna og portvinssauce (tillægspris 99,- pr kuvert)

Desserter

 Ostetallerken  Udvalg af Danske & Franske modne Oste

Blød chokoladekage med bagte blommer og nøddeis

Anisglaserede figner med Creme Chantilly

Hvid chokoladetrøffel med brombær og gratineret æble

 


 

3 retter 299,- 

4 retter 375,- 

5 retter 465,- 

(min 15 kuverter)